https://www.andersgroeien.nl/persoonlijke-groei/open-floor

  Persoonlijke groei

  Open floor_

  Groeien aan elkaar, groeien aan diversiteit_

  Open Floor is een ontmoetingsplek voor diversiteit, waar andere anderen elkaar in een toegankelijke geleide sociale werkvorm ontmoeten. Eerst elkaar zien en horen. Dan nieuwsgierig worden en contactbehoefte laten ontstaan. En dan vrij zijn om elkaar te ontmoeten, als onszelf. Open Floor bevordert open contact tussen mensen en culturen. Omdat mensen van nature groeien aan elkaar en groeien aan diversiteit. Vanuit onze sociale natuur halen we het beste in onszelf en elkaar naar boven.

  Ken je jouw sociale worstelingen en wil je daar anders mee omgaan? Wil je andere kanten in jezelf ontdekken of de ruimte geven?

  Lees hier meer over de filosofie achter Anders Groeien.

  Met anderen kan alles, als jij dat toelaat_

  Niet echt jezelf durven zijn of laten zien. Je toch steeds weer groter of kleiner maken bij anderen. Niet echt kunnen genieten van aandacht krijgen of geven. Geremd zijn in contact op die momenten dat je juist graag contact wilt. We worstelen allemaal op onze eigen manieren met onszelf en met anderen; vooral als de mogelijk tot contact zich voordoet. Dan maken we het spannend voor onszelf. Dan spelen onze oude verhalen en eerdere ervaringen op. Zo zien we sociale groepen in de samenleving haast vanzelf verder uit elkaar drijven; want hoe spannend of lastig zijn ogenschijnlijk grote verschillen als we met elkaar in contact komen. En dat is frustrerend. Want wie voelt nou niet dat die andere anderen juist interessant, spannend en waardevol zijn om te leren kennen? Juist ook om andere aspecten in onszelf te leren kennen. Kanten die je niet misschien nog niet zo goed kent, of voor jou zelfs nog nieuw zijn. Waar je echt andere anderen nodig hebt om jezelf te ontdekken of te bevrijden.

  Open Floor, Utrecht, Anders Groeien, procesbegeleiding

  Kom ook open anderen ontmoeten_

  Kun je wel wat meer sociale spiegels gebruiken? Herken je de uitdagingen, of heb je zin in een positief sociaal experiment? Binnenkort vind je hier alle informatie over de eerste serie Open Floor bijeenkomsten in Utrecht.

  Wat levert het jou op?_

  Als je echt contact toelaat, als je ontdekt hoe anderen jou zien, als je gaat zien hoe anderen werkelijk zijn als jij jouw verhalen en beelden loslaat, dan ga je ervaren wat het is dat jou bijzonder maakt en waar jij in kunt groeien. En dat net zo voor de ander. Dan kunnen we groeien aan elkaar. Weet je welkom!

  Contact_

  Neem voor vragen telefonisch contact op met Sander via +31 6 46 07 69 50 of stuur een bericht via het contactformulier.

  Ik wil contact