https://www.andersgroeien.nl/persoonlijke-groei/coaching

  Persoonlijke groei

  Deze tijd vraagt veel leiderschap van ons: de moed om authentiek te zijn en in te stappen. Transformeren en veranderen is niet eenvoudig. Het vraagt dat we ons openen voor iets anders dan wat we kennen. Eigenlijk worden we doorlopend gehinderd door onze oude beelden en verhalen. In contact met anderen worden we mede daardoor op allerlei manieren getriggerd en geraakt. Contact is als een vonk van waaruit iets nieuws kan ontstaan, maar veelal zijn we onbewust zijn we ook bang voor het vuur dat kan ontbranden. Als we het aandurven, komen we verder.

  Hoe ben jij in contact?

  Onze relaties met collega’s, leidinggevenden, teamleden, opdrachtgevers, vrienden en familie zijn heel wezenlijk. Maar juist in contact met anderen gaan onze ego’s aan. We reageren op elkaar vanuit veelal onbewuste patronen en programma’s. Daar waar we het meest uitgedaagd worden, kunnen we doorgaans juist leren en groeien. Ben je anders bij anderen? Hoe is het contact hier en nu? Wil of kun je meer jezelf zijn? Hoe kun je contactmomenten beter benutten? 

  • Groei vanuit je eigen wortels in contact met anderen (micro)
  • Laat jouw persoonlijke groei doorwerken in jouw relaties (meso)
  • Geef als leidinggevende of professional effectiever invulling aan jouw aandeel in een groter ecosysteem (macro)

  Coaching Anders Groeien Utrecht

  Hoe ik werk_

  • We nemen tijd om elkaar vrijblijvend te leren kennen. Is er een klik? Hoe reageren we op elkaar? Wat biedt dat jou? Wat heb jij nodig?
  • We werken vanuit het hier en nu. Bewust aanwezig zijn. Verhalen zijn welkom, maar staan nooit centraal.
  • Door vanuit bewust contact met jezelf contact te maken met anderen, kom je verder. Met mij kun je dat oefenen en jezelf daarin verder ontwikkelen.
  • Ik help je bewuster kijken, luisteren en voelen. Zo haal je meer uit jezelf en uit jouw sociale contacten, of dat nu thuis is of in het werk.
  • Als je na het eerste gesprek besluit om niet samen verder te gaan, krijg je de helft van je investering terug.

  Contact_

  Wil je meer weten of een keer kennismaken? Neem dan hieronder contact op.

  Ik wil contact