https://www.andersgroeien.nl/persoonlijke-groei/coaching

  Persoonlijke groei

  Coaching_

  Jouw groei integreren_

  Als coach ondersteun ik jou resultaatgericht in persoonlijke groei, op het gebied van werk of jouw sociale leven en relatie(s). Wat mij onderscheidt van andere coaches, is dat ik groei en ontwikkeling steeds weer relateer aan hoe contact werkt. Hoe ben jij in contact met anderen? Hoe werkt het contact tussen ons? En hoe kun jij in contact door jouw uitdagingen heen groeien? Zo groei jij niet alleen in jezelf (micro) maar ben je ook in staat om die groei een plek te geven in jouw relaties (meso) of in andere rollen en plekken waar jij je wilt manifesteren (macro). Dan pluk niet alleen jij de vruchten van jouw groei, maar ook de mensen met wie jij in contact staat.

  Je wilt niet alleen persoonlijk groeien,
  maar die groei zeker ook manifesteren in contact met anderen.

  Alles gebeurt in contact_

  We worden continu uitgedaagd in contact met anderen; of het nu gaat om collega’s, leidinggevenden, relaties of andere sociale contacten. In contact worden onze ego’s getriggerd of vervallen we in sociale patronen. In contact blijven we soms in oude verhalen hangen, schieten we onnodig in drama’s of creëren we onnatuurlijk veel afstand of nabijheid. Én: omdat wij mensen sociale dieren zijn, groeien we aan elkaar door met elkaar in contact te zijn en van daarin alles uit te wisselen en aan te gaan. Precies daar waar we uitgedaagd worden, groeien we ook. Dat traject ga ik graag met je aan.
   

  Coaching Anders Groeien Utrecht

  Persoonlijk en gelijkwaardig_

  We nemen tijd om elkaar -over en weer- te leren kennen. Zo kunnen we binnen ons directe en persoonlijke contact veel beter signaleren hoe we op elkaar reageren en wat het effect daarvan is. Hoe raken wij elkaar of brengen we elkaar misschien wel van de wijs? Wat brengen we bij elkaar aan het licht? En welke andere kanten van jou krijgen ineens meer ruimte in contact met mij, of vragen juist om meer ruimte? Om dat goed uit te zoeken met elkaar, werkt coaching voor mij alleen in een volstrekt gelijkwaardige relatie.

  Vrije vorm, totale aandacht_

  Persoonlijk en natuurlijk gedrag -als de sociale dieren die we zijn- betekent voor mij ook dat we zoveel mogelijk wegblijven bij onnatuurlijke gespreks- of werkvormen. Ik werk in verbinding met jou en jouw coachvraag. Van daaruit stel ik intuïtief vragen en reageer ik op jouw gedrag. Altijd vrij in de vorm, maar met volle aandacht. 

  Praktisch_

  Ik coach zowel binnen als buiten, op een plek van jouw voorkeur of in mijn praktijkruimte in Jaarsveld. Coachingstrajecten kunnen - afhankelijk van jouw vraag - compact en intensief zijn of juist minder frequent.

  Blikopeners zijn eenmalige gesprekken om snel meer zicht te krijgen op jouw thema's.

  Blikopener_

  Je kunt ook bij me terecht voor een eenmalig consult, na een korte telefonische intake. Die gesprekken noem ik blikopeners: in snel verdiepend contact ontwikkelen we samen inzicht in wat voor jou nu belangrijk is of aandacht vraagt. In 2 uur openen we onze blik voor wat in jou wil groeien en hoe je daar mee verder kunt. De kosten voor een blikopener bedragen €139. Mocht de blikopener leiden tot een coachingstraject, dan zie ik de blikopener als intake en worden de kosten in mindering gebracht.

  Resultaat_

  Met minder vorm en focus op ontdekken in contact, kom jij verder met jezelf in jouw sociale of professionele omgeving. Zo manifesteer jij jouw persoonlijke groei ook in contact met anderen en haal je meer uit jezelf en jouw sociale omgeving.

  Contact_

  Wil je meer weten over wie ik ben? Lees hier meer over mij.
  Ben je op zoek naar een coach die bij jou past of ben je geinteresseerd in een bikopener? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

   

  Ik wil contact