https://www.andersgroeien.nl/over/de-herberg

  Anders Groeien Herberg (in ontwikkeling)_

  Hier kom je naartoe om tot jezelf te komen. Om met anderen samen te zijn. Om je te op te laden, je te ontwikkelen, om te groeien. Hier ontmoet je anderen die je nog niet kent; die overal vandaan komen. Global meets local. Hier word je op nieuwe manieren gezien en gehoord. Omringd door mensen die open staan voor anderen en zichzelf. Op een plek waar het eenvoudig en goed is.

  We zijn in gesprek met mogelijke partners en verkennen geschikte locaties. Wil je meer weten of brengt het je op ideeën? Wil je je aansluiten bij dit initiatief? Neem dan contact op met Sander.

  Wat gebeurt hier?_

  Mensen met uiteenlopende nationaliteiten, achtergronden, kwaliteiten en motivaties, checken bij elkaar in voor een midweek. Drie maanden per jaar worden hier blokken met 15 tot 25 gasten ondersteund door aanwezige herbergiers en spaceholders. Co-creators vormen een kookploeg. Er zijn projecten en workshops. En meer soulfood, zoals muziek, dans en lichaamswerk. Dat legt de basis voor waardevol contact met jezelf en de anderen. 

  Waar gaat het om?_

  • Uit de natuur weten we dat diversiteit verrijkt en versterkt. Als sociale dieren zijn wij onderdeel van diezelfde natuur. Op deze plek kunnen we zijn met diversiteit. Die rijke sociale omgeving ondersteunt inzicht, groei, ontwikkeling en globale samenwerking. We krijgen nieuwe spiegels, maken andere verbindingen in onszelf en met elkaar en blijven op die manier ontdekken.
  • Door tegelijk uit onze sociale bubbels te stappen, kunnen we opnieuw zien wat waar is. Door ontmoetingen met andere gasten met andere achtergronden en ervaringen, laten we aangeleerde beelden en eenzijdige of op onwaarheid beruste berichtgeving los.
  • Bewust contact - dwars door cultuur, ego en beeldvorming heen - versterkt onze persoonlijke en collectieve ontwikkeling.
  • Door bewust tijd te nemen om anderen open te ontmoeten en contact aan te gaan, maken we een beweging van efficiency naar liefde en aandacht.

  Wie kun je zoal tegen komen?_

  • Levensreizigers die willen thuiskomen
  • Professionals die zich willen laten inspireren
  • Stellen en gezinnen die zich oriënteren op andere en duurzame samenlevingsvormen
  • Iedereen die wil vertragen en wil opladen
  • Schrijvers, kunstenaars, natuurliefhebbers

  Contact_

  Wil je meer wetent? Wil je meedoen aan één of meerdere try-outs in de tweede helft van 2020? Heb je ideeën of wil je verbinding maken? Neem dan hieronder contact op.
   

  Ik wil contact